Vertrouwenspersoon nodig in Amsterdam? Pasme brengt rust en vertrouwen

Bent u binnen uw bedrijf of onderneming op zoek naar een vertrouwenspersoon in Amsterdam? Dan is Pasme graag uw vertrouwde aanspreekpunt. Binnen een organisatie is samenwerken van groot belang. Toch is het niet altijd vanzelfsprekend dat iedereen zich thuis, zeker en veilig voelt binnen de muren van een bedrijf. Dit kan allerlei oorzaken hebben.

Vaak zijn persoonlijke problemen, seksuele intimidatie of ongewenste omgangsvormen op de werkvloer het onderliggende probleem. Ook discriminatie binnen een onderneming is nog een veelvoorkomend probleem. Niet iedere werknemer heeft de moed of het vertrouwen om dit uit te durven spreken tegen het management of een bevoegde. De angst voor onbegrip of ontoegankelijkheid speelt hierbij een grote rol.

In dat geval is het fijn dat werknemers met hun problemen terecht kunnen bij een vertrouwenspersoon. Deze onafhankelijke persoon biedt niet alleen een luisterend oor aan de werknemers, maar gaat tevens oplossingsgericht te werk. Pasme heeft ruime ervaring in bemiddeling en ondersteuning in de breedste zin van het woord. Heeft u een vertrouwenspersoon nodig in omgeving Amsterdam binnen de organisatie van uw bedrijf? De professionele vertrouwenspersonen van Pasme werken graag mee aan het creëren van een gelijkwaardige en prettige samenwerking tussen werknemers en management.

Een externe vertrouwenspersoon aanstellen omgeving Amsterdam

Voor een organisatie is er niets zo vervelend als te maken krijgen met ongewenst gedrag op de werkvloer zoals bijvoorbeeld pesten, geweld, agressie en discriminatie. Ook seksuele intimidatie is een veelgehoord probleem binnen een bedrijf. Door het aanstellen van een externe vertrouwenspersoon via Pasme in Amsterdam kunnen problemen die ontstaan naar aanleiding van dit gedrag in de toekomst voorkomen worden.

Als werkgever kan het lastig zijn om dit gedrag te voorkomen. Wel kunt u er binnen uw organisatie voor zorgen dat de vertrouwenspersoon een prominente plaats krijgt. Hierdoor wordt een vertrouwd aanspreekpunt gecreëerd dat samen met het slachtoffer op zoek gaat naar een passende oplossing. De externe vertrouwenspersonen van Pasme zijn gespecialiseerd in het bieden van een luisterend oor.

Daarnaast geven ze het slachtoffer op maat gemaakte adviezen én dragen ze bij aan een bevredigende oplossing voor alle partijen. Heeft uw organisatie de hulp nodig van een vertrouwenspersoon in Amsterdam? Informeer dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Pasme biedt een laagdrempelig aanspreekpunt waardoor management en medewerkers weer kunnen samenwerken met één doel voor ogen. Vooruitgang!

Neem contact op!